top of page
  • Karolien

Moederdag!!! Moederdag!!!

#mom#momsday#mai2021In de maand mei vieren we Moederdag! We verrassen haar graag door ze in de bloemetjes te zetten, zowel letterlijk als figuurlijk. Traditiegetrouw is Moederdag een dag waarbij moeders van alle zorgtaken ontheven worden. De bedoeling is dat de kinderen deze taak overnemen, bijgestaan door de vaders. HHHHH.

Mama mag uitslapen op de tweede zondag in mei en de kinderen maken het ontbijt en komen langs met een zelf geknutseld geschenkje. Als papa of als grotere dochter of zoon kan ik ervoor zorgen dat je moeder schittert die zondag als de beste door een geschenk van MY BLUE ELEPHANT te geven!

Ik heb dan ook mooie stukken zorgvuldig gemaakt, zodat je haar eens een persoonlijk iets kan geven. Allemaal vervaardigd uit echt zilver. Voor de gold diggers ook verguld zilver. Wil je uw moeder een goede en gepaste gelaatsverzorging geven? Dan kan ik je dat als de beste aanbieden. Zonder arrogant te willen overkomen, kan ik als apotheker wel een zeer gepaste creme adviseren voor de huid. Ik heb een verzorgende gelaatscreme voor een gevoelige huid alsook een uitstekende antirimpel creme in aanbieding! De antirimpel creme heb ik vanaf volgende week in webshop te koop staan.


Wil je graag een totaalpakket, juweel en verzorging, dan gaat dit uiteraard ook! En natuurlijk heel mooi verpakt...See you soon sweeties.


Bedankt om mijn post te lezen en hopelijk tot gauw!

Karolien x

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ruby Jade

Comments


bottom of page