Van den Eynde Karolien

Juweelontwerpster

Ik ben sinds 2020 officieel juweelontwerpster. Met veel passie maak ik mooie werkjes zelf.  Al heel lang ben ik er gepassioneerd mee aan de slag gegaan. Hopelijk kan ik mijn hobby blijven beoefenen en gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel, zoals Unicef. Sterfte door watertekort wil ik bestrijden.

 

Hoe My Blue Elephant werkt

Blijvende herinneringen

My Blue Elephant zoekt inspiratie in Kunst, Film en Fotografie. Ik werk met moodboards en ga dan stelselmatig aan de slag.

2865ac3ad2b4b5e4b8ee554968eef1bc[2000].j
 
Jewelry Making
 
Work Table in Jewelery Workshop

Veel materialen

 

MoodBoard

Film 

 

Moodboard

Fashion

 

PiercingLover

Ik ben er zelf aan verslaafd

 

Power Girls

Muziek

 

Stijlicoon

De stijlicoon bij uitstek

 

Filmster

Italiaanse schoonheid

 

Topmodel

Natuurlijke beaute

 

Sieradencollecties

My Blue Elephant biedt klanten meer dan prachtige sieraden; we bieden herinneringen die een leven lang meegaan. We hebben een exclusief assortiment , waardoor onze kieskeurige klanten gemakkelijk het perfecte sieraad kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Statement sieraden

Onze Statement sieraden zijn ideaal als geschenk voor speciale evenementen, waaronder verjaardagen, diploma-uitreikingen en bruiloften. Kies een klassieke, elegante look of kies voor iets meer fashion om écht op te vallen. Zie naar Koningin Maxima en Koningin Mathilde. Zij lopen vaak met prachtige statement sieraden rond.

Mode-sieraden

Bij My Blue Elephant staan we bekend om onze Mode-sieraden collectie. Of het nu voor dagelijks gebruik is, of voor een speciale gelegenheid, elk sieraad uit deze collectie is gegarandeerd een eyecatcher.
En toch probeer ik tijdloos te werken.

 

Inschrijfformulier

BE13 3770 0453 0139

Alexianenweg 18a 2530 Boechout

  • Instagram
  • Facebook

©2020 by My Blue Elephant